dissabte, 28 de febrer del 2009

HOMENATGE 2008. AMB EL COR TRIST 1





























Amb el cor trist i l’esperança encesa 1
SEGUNDO MONTES. JULIOL 2008
Volia transcriure aquí el meu diari, que he estat fent des del dia 9 fins el 21 de juliol.
Però el meu diari només té la curiositat de conèixer, un mica, algunes de les mil gestions que vam anar fent aquests dies per la terra de la Mercedes i la Mª Eugènia.Per donar més valor a les meves vivències em prenc la llibertat de recopiar escrits i cartes d’amics, que ens hem estat fent circular aquests dies, per donar-nos ànims i per informar a tothom.
Dimecres, 9 de juliol
Accident: dimarts 8 de juliol.
Marxem avui, dimecres, 9 de juliol.
Som a l’aeroport, terminal A. Anem amb la Mariona Callís, en Josep, en Rafel i en Narcís Gibert, pare de la Íria.
Cap a Segundo Montes
Hem sortit a la una del migdia de Barna. Hem travessat l’oceà i ara som a Atlanta (Georgia), un gran aeroport. Hem sortit amb un metro i hem agafat un bus petit que ens ha dut a Sleep-inn, un hotel.
M’he dutxat i hem demanat el sopar. He escrit a en Salvador i a l’Anna i en Wolf. Demà al migdia serem a El Salvador i a San Miguel. Les nenes, la Núria i la Íria, encara són a l’Hospital de San Miguel.Tinc ganes de ser demà.
9 de juliol.
Correu a Anna
Anna i Wolf, suposo que hores d’ara ja esteu al cas de el que ha passat.Encara no som a El salvador. Tenim moltes ganes de ser-hi, per fer costat a les nenes i a les famílies de la comunitat.Una abraçada,Carme
Resposta d’Anna
Moltes gràcies per mantenir-nos informats, tot i que som tan nous a dins del grup BS. Ens ha impressionat molt la noticia, és clar. Esperem que hageu (hayáis) aconseguit un vol a El Salvador molt aviat per què estem segurs que sereu molt útils per ajudar. Us desitgem molta sort i estem pensant tot el temps amb vosaltres i les famílies de El Salvador.
Una abraçada. Anna i Wolf

Correu general
Estimats tots,hem pogut veure les noticies de TV3 i del Punt. Tenim moltes ganes d’arribar a Salvador. Ara son les 7 del mati. D’aquí una hora agafem l’avió per arribar a Salva. Tenim moltes ganes de ser-hi. Cuideu-vos molt i mantingueu el contacte amb els de BSMoltes gràcies.Carme
Resposta Elisabet
Hola Carme des de Banyoles tots estem nerviosos i amb ganes també de poder ser al costat de la Lupita, la Rosita, els gemelos... amb tota la família. Feu-los-hi molt de costat i dieu-los-hi que els estimem molt.
Vosaltres cuideu-vos molt, un petó molt gran. Ens veiem molt aviat.Elisabet

Dijous, 10 de juliol
Ens aixequem a Atlanta. Ahir a la nit vam veure les notícies de TV3, de El Punt i de La Prensa Gráfica. Espectacular com corren les notícies. Hi havia alguna contradicció. Qui duia la pick-up? El que sí és cert és que la que està retinguda és la Maria. Tinc moltes ganes d’abraçar-les i ser amb elles. Tan de bo l’Àlex ja hi sigui.
Hem arribat, per fi, a l’aeroport de El Salvador, a les 2 del migdia. A l’arribada en aquest espai, on hi tinc gravada la cara de la Mercedes, m’he desplomat. Què hi faig aquí si no hi ha la Mercedes?
Ens esperava L’Ismael, de Ayuda en Acción. Ens ha dut fins a San Miguel, on hem trobat més companys seus que ens han portat a l’Hospital San Joan de Dios. Allà, per fi, hem pogut veure la Núria i la Íria. Pobretes, estan molt nafrades. Fan força mala impressió.
L’Àlex era amb les ninetes. Ostres, Àlex, com t’agreixo que siguis aquí. Els pares Narcís i Rafael s’han quedat a San Miguel, a l’Hospital i en un Hotel.
Les ninetes no podran sortir pas avui, la Núria demà i la Íria potser dimarts,...
M’ha trucat en Salvador. Allà sembla que encara tenen més notícies.L’hospital és depriment.Després hem anat a trobar en Geovanny i cap a les oficines de Fundemac. Maquíssims. Ens han preparat un pica-pica esplèndid amb pastís i tot per celebrar que la Maria ja havia sortit de la policia. La Maria és una noia alta i sembla molt forta.
Després hem anat cap a Segundo Montes. Hem pogut abraçar a la Zaida, que l’ha adoptada la Sixta i ara li diuen Èmeli.
Més tard hem anat a saludar a la Rosita, filla segona de la Mercedes. Porta un collarí. Hauria d’estar hospitalitzada. Llavors hem anat a la vetlla de la Mª Eugènia. Ple de gent. Les filles són la Paula, Isabela i ..... Estan molt afectades . Hi havia moltes flors i la Mª Eugenia de cos present en una caixa,... tot era ple de color i de companys.La Mariona fa la xerrada amb la Sixta i la Èmily amb l’Adan, un nebot de la Sixta, i amb l’Enoc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada