dimecres, 8 de juliol del 2009

EXPOSICIÓ BANYOLES SOLIDÀRIA A CENTREAMÈRICA











Des del dia 1 de juliol podeu gaudir de l'exposició que es troba a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Banyoles.

Aquesta exposició consta de 5 plafons on s'explica els projectes que es realitzen a Condega, 5 plafons més on s'expliquen els projectes de Segundo Montes i 2 plafons de presentació.

Amb aquesta exposició es pretèn que la població s'acosti al treball que està fent Banyoles Solidària a Centreamèrica, però també que es faci un xic seves les inquietuds dels germans de Condega i Segundo Montes. És ben cert que si les dues comunitats germanes poden solucionar algun seu problema és gràcies, en part, a les aportacions dels habitants de Banyoles i el Pla de l'Estany, aportacions que són directes o a través dels nostres Ajuntaments.
Podreu participar en un joc. Després d'haver-vos endinsat un xic a Centreamèrica, podreu respondre a 10 qüestions. I dipositar la butlleta de les respostes en una capsa. Un cop aquesta capsa estigui plena de fulls amb les respostes, es passarà a fer un sorteig. L'atzar decidirà qui és el guanyador d'un tiquet de 50 € per bescanviar a la botiga de Comerç Just, Can Butinyà.
Aquesta exposició ha estat creada per Imatges per la Solidaritat, amb l'ajut econòmic de diferents institucions: Diputació de Girona, Ajuntament de Porqueres i el Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

PASSEU PER L'EXPOSICIÓ. US AGRADARÀ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada