dilluns, 4 de juliol del 2011

PARLA L'ÀLEX DES DE CONDEGA 3

L'OrlandoPotrerillosCDI

Tenim a l'Àlex a Condega.
Ja sabeu que des de Banyoles Solidària, i sempre que algú pot, ens agrada passar uns dies amb els amics dels "barris banyolins i plaestanyins" Condega, Segundo Montes i Kerewan. Per a ells és un reconeixement a la seva tasca solidària que desenvolupen a les seves comunitats. Per a nosaltres és un plaer conviure amb ells, i una necessitat per avaluar els projectes que des del Pla de l'Estany es dona suport.
L'Àlex ens envia les seves cròniques per acostar-nos el seu treball. Hem pensat que el podriem compartir amb tots vosaltres. Aquí va, doncs, el seu tercerlliurament.

Avui he iniciat la feina programada, reunió amb la direcció de Los Pipitos, preparació de les visites als apadrinats....
Estic content per l'actitud molt positiva d'en Leonel Calero, no ha tornat a beure en aquests dies. Tan de bo que duri.
Avui ha vingut l'Orlando Rodas. Encara no s'ha operat. Camina amb un bastó. Está fent tràmits i gestions per operar-se. Aquí la cosa és molt complicada. Ha conectat amb diferents metges i un li passa a un altre. A finals d'agost vindrà una brigada a Jinotega que portarà la pròtesi ja encarregada a USA i l'operarà un especialista gringo. Diu que aquelles dates li van millor ja que ara ha d'estar al tanto de les feines agrícoles que fa el seu fill. Al setembre la collita ja està madura. Sembla que si el temps continua així (alternança de pluges i sol) tindran una bona collita.

Us adjunto algunes fotos de "turisme" (el parque) i de feina (Los Pipitos, i la reunió). Us volia enviar unes quentes, però veig que va molt i molt lent. Només enviaré 2 o 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada