dilluns, 10 de setembre del 2012

Banyoles Solidària amb Àkan

BANYOLES SOLIDÀRIA AMB ÀKAN
Concert Solidari de les Corals de Pla de l'Estany
15 de setembre a l'Església de Santa Maria dels Turers de Banyoles (20.45h)
En benefici de l'Associació Àkan, d'integració i ajuda a la immigració(Coral Vall del Terri de Cornellà del Terri, Coral Les Veus de Can Puig de l'AMPA del CEIP Can Puig de Banyoles, Coral del Centre Cívic de Porqueres, Coral Nova Llavor de Banyoles, Coral Plenitud del Casal de la Gent Gran de Banyoles, Grup de Caramelles de Sant Miquel de Campmajor, Coral Veus de l'Estany de Banyoles) i
COR ÀKAN en concert
22 de setembre al Teatre Municipal de Banyoles (20h)
Cor Àkan, un cor format per gent immigrada en el que hi han passat representants de més de 60 països diferents, acostarà el públic a la realitat d’avui d’aquest grup social. A través d’un concert que representa un apropament a la realitat d'avui de la immigració de manera diferent, nova, positiva i amena, us ofereix l’oportunitat d’endinsar-nos en les seves vides, en les seves problemàtiques, en els seus moments d’aprenentatge i gaudi, en la seva realitat quotidiana. L’espectacle és ple de peces de gran força, variades i profundes, principalment en català, d’abans i d’ara i, juntament amb la posada en escena en moviment, músics en directe i l’expressió dels cantants del Cor Àkan, s’aconsegueix una experiència única, d’emocions a flor de pell. No us deixarà indiferent!


L'Associació Àkan, d'integració i acollida d'immigració, fa classes de llengua catalana i ajuda en altres tipus de formació (informàtica, alfabetització, ...), coral, documentació, salut, assessorament laboral, lleure, casa d'acollida i seguiment d'habitatge, taller per a dones, xerrades divulgatives i de sensibilització i grup de reflexió.
Àkan és una de les entitats seleccionades per formar part d’una nova sèrie documental de Canal 33, Actua, que s’emetrà la propera tardor. La sèrie presentarà a diferents entitats catalanes que es dediquen a facilitar la inclusió social de col·lectius mitjançant disciplines artístiques. Durant els mesos de Maig a Juliol, les càmeres van fer seguiment dels assajos del Cor Àkan, entrevistes personalitzades a alguns dels seus membres, van gravar les classes de llengua catalana que imparteixen voluntaris,... per explicar en el programa la vida de l’Associació.
COR ÀKAN en concert Dia: 22 de setembre 2012Hora: 20hLloc:Teatre Municipal de Banyoles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada