dijous, 7 de novembre del 2013

4a TARDOR. TEATRE

El butlletí  de la Coordinadora d'ONG Solidàries ens dóna un cop de mà  per publicitar la 4a TARDOR.
Moltes gràcies.
Coordinadora d'ONG Solidàries
Butlletí setmanal
04/11/13

Tardor solidària a Banyoles



Durant tres diumenges seguits de novembre (3, 10 i 17 de novembre) Banyoles Solidària posa en marxa la "Tardor Solidària". Amb la col·laboració desinteressada de grups de dansa de Banyoles, de Janot Carbonell i Kissima Sillah i del Cor País Meu (format per voluntaris), aquesta triple programació té la voluntat de recollir fons per a continuar treballant amb els pobles de Condega (a Nicargua), Segundo Montes (El Salvador), Kerewan (Gàmbia).
La primera sessió va ser el passat diumenge 3 de novembre, en la que dANS, Esbart Fontcoberta de Banyoles, Ardans, Ple de 8ts, Concepció Gratacós i Noemí Osorio, van ballar al Teatre Municipal banyolí. Els beneficis es van destinar a l'escola d'educació especial a Segundo Montes, "La escuelita".
El proper acte programat per l'ONG és la representació teatral de Remenant els boscos de nit, el proper diumenge 10 de novembre, al teatre del Centre Cívic de Porqueres, a les 19h. Aquesta obra de teatre és una "adaptació" d'un text de Bernard Marie Koltés que parla sobre les dificultats que viu un immigrant. Els dos actors són dos llagosterencs d'adopció, en la vida real, que van decidir convertir-se en parella lingüística i parlar de les similituds i diferències que els uneix com a actor i immigrant. Tots els beneficis es destinaran a un projecte agrari que impulsen dones de Kerewan.
Finalment, el diumenge 17 de novembre, a les 19h., el Cor País Petit farà un concert a l'Auditori Municipal de Banyoles. La recaptació és destinarà al centre d’atenció per a nens discapacitats "Los Pipitos" de Condega. 

Banyoles Solidària demana una donació de 9 euros per cada espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada