dimarts, 10 de febrer del 2015

ÚLTIMES NOVES

-         REUNIONS QUINZENALS
Aquest febrer suspenem les assemblees ordinàries quinzenals, ja que tenim companys d’estada als pobles germans. Ens tornem a trobar el dilluns 9 de març, a 2/4 de 9, al Centre Cívic. 

Foto Fundació Estany, amb quasi tots els socis que ens trobem assíduament. 
-         RENOVACIÓ JUNTA
A l’assemblea general anual del passat 15 de desembre es van renovar els càrrecs de la junta. Ocupa ara  la presidència en Martí Jutglar; la tresoreria en Ramon Caralt i la secretaria l’Àlex Garcia. La Dolors Terradas, és ara la vocal de Kerewan i relacions amb l’Ajuntament, en Josep Callís, el vocal de Segundo Montes, l’Àlex continua també amb la vocalia de Condega, l’Ana Lietz i l’Edu Montes són vocals de temes on line i la resta de components (Maran, Elisabet, Anna, Wolf, Sílvia, Elisabet, Marta, Lola, Carme, ...) no tenen assignació concreta, (però de feina tota la que vulguin).

Foto Fundació Estany, pel Calendari 2015
-         APADRINAMENTS
Es fa una crida general, des de Los Pipitos- Condega, per aconseguir un apadrinament per la nena Santos Alejandra.

-         BEQUES
Es convida a tots els socis i simpatitzants que ja poden fer les aportacions anuals per al programa Beques Segundo Montes.

-         ESTADES ALS POBLES GERMANS
L’Àlex Garcia, des del 31 de gener, és a Condega i s’hi estarà uns tres mesos visitant els diferents projectes: Cooperatives Agràries de Potrerillos, El Peñasco i La Laguna, el CDI de Los Pipitos, les famílies dels nens apadrinats, La Fraternidad, AMSONAC, etc... Des de Condega farà una escapada fins a Segundo Montes, uns quants dies.
Reconeixement de Banyoles Solidària al treball de la comissió de Condega (Nicaragua)


Cartell que figura a l'Escuelita de Segundo Montes (El Salvador)
La Dolors Terradas, la Marta Casanovas i en Ramon Caralt han marxat el 7 de febrer cap a Kerewan. A part d’estrènyer els vincles que hi tenim, cal que vetllin per la correcta construcció d’un pou i sistema de regatge en els horts comunitaris, que subvenciona l’Ajuntament de Banyoles, i donaran un cop de mà per elaborar els documents que hauran de presentar a Banyoles.
Travessant el riu Gàmbia, de camí a Kerewan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada