diumenge, 10 de maig del 2015

NOTÍCIA A EL PUNT

Societat

Comença la Primavera Solidària, a Banyoles

09/05/15 02:00 - BANYOLES - R. ESTÉBAN
Notícies de ... Banyoles
L'ONG del Pla de l'Estany Banyoles Solidària va iniciar ahir la programació de Primavera Solidària, una sèrie d'actes destinats a explicar diversos projectes i a sensibilitzar la població. En totes aquestes activitats es podran fer aportacions per a l'orfenat Bal Mandir, de Kàtmandu, afectat pel recent terratrèmol del Nepal.
Ahir al vespre, el professor de la UdG Salvador Martí va oferir una xerrada sobre Amèrica Central i Mèxic. Avui, en el marc de la festa internacional del comerç just que té lloc a la plaça Major de Banyoles, es podran fer aportacions a la parada de Banyoles Solidària.
La programació es reprendrà el 21 d'aquest mes amb una xerrada de la professora de la UB especialista en el món àrab Dolors Bramon, titulada De les primaveres àrabs als estats actuals (Centre Excursionista, 19.30 h). El 7 de juny es tractarà de les terres comunals de Kerewan (Gàmbia), amb una xerrada que estarà acompanyada d'un reportatge fotogràfic (Museu Darder, 19 h), i l'11 de juliol es tancarà la Primavera Solidària amb un concert al monestir. Paral·lelament, hi haurà xerrades als instituts de Banyoles.

Darrera actualització ( Dissabte, 9 de maig del 2015 02:00 )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada