diumenge, 24 de setembre del 2017

BANYOLES SOLIDÀRIA A LA RÀDIO I A LA TELEVISIÓ

Aquí teniu l'enllaç a l'informatiu d'avui 22/9/17 on ha sortit la notícia de BS

I la notícia escrita de la ràdio:
22/09/2017

Banyoles Solidària organitza una jornada familiar per recaptar fons per una escola bressol de Nicaragua

BANYOLES     + d'aquesta zona
Un concert amb la Banda Balca, xocolatada i diversos tallers ompliran La Muralla de propostes la tarda de dissabte en una nova iniciativa solidària d’aquesta entitat.
L’ONG Banyoles Solidària té entre els seus projectes el manteniment de la guarderia infantil Xilonem. Està ubicada al municipi agermanat amb Banyoles de Condega, a Nicaragua, i acull infants de 3 a 5 anys amb pocs recursos. L’entitat banyolina hi proporciona ajuda econòmica per comprar material didàctic, per al manteniment del local, i per proporcionar complements alimentaris per als infants i salaris pel personal docent.
Per recaptar fons per aquesta escola, Banyoles Solidària ha organitzat aquest dissabte una festa infantil i familiar a la Muralla. La jornada començarà a les 5 de la tarda amb un concert a càrrec de La Banda Balca i xocolatada a un preu de 2 euros. També hi haurà tallers amb la col·laboració de les educadores del Centre Educatiu Muncipal – La Balca i diverses sorpreses. Una de les membres de Banyoles Solidària, Maran Gri, ha explicat que serà una jornada festiva amb l’objectiu últim de recaptar fons per al finançament d’aquest espai infantil de Condega.
Els nens i nenes de Xilonem estan assabentats de la festa d’aquest dissabte, i han enviat dibuixos i missatges d’agraïment a la ciutat de Banyoles que es poden veure al bloc de Banyoles Solidària. Durant la festa es podrà conèixer aquest projecte solidari i la tasca que es fa en aquesta guarderia de Nicaragua.
Banyoles Solidària treballa potenciant la solidaritat entre persones, pobles i cultures des de l'any 1994. A banda del de Condega, també té projectes engegats a la Comunitat Segudo Montes, a El Salvador, i a Kerewan, a Gàmbia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada