dimarts, 1 de juny del 2010

FESTA DEL "SALVADORREKO"




El 29 de maig es va celebrar a la població Guipuzcoana d'Aduna la festa de l'agermanament amb Segundo Montes, "Salvadorreko". La LLuisa, Dolors, Sebas i Juli van ser presents en representació de Banyoles Solidària i Imatges per a la Solidaritat.

La jornada va començar amb una recepció de l'Ajuntament d'Aduna, conjuntament amb els representants del pobles de Asteasu, Billabona i Zizurkil, ja que son els pobles que estan agermanats amb Segundo Montes, amb els companys que han vingut de la Comunidad, Carlos Alberto, Basilia i Eliseo, com a representants de la "Asociación de desarrollo juvenil Ernesto Che Guevara".


A continuació el pallasso Porrotx, ens va oferir un espectacle ple de colors i amistat en relació amb el poble Salvadoreny. La mainada va participar molt activament de l'espectacle relacionant els colors amb la natura i amb coses que fan igual als Salvadorenys i Bascos, tot això en Euskera. No em vaig enterar de res!!, m'ho van tenir que explicar.



La Dolors també es va fer molt amiga d'en Porrotx.



Després es va fer entrega als companys Carlos Alberto, Basilia i Eliseo, de la clásica "Chapela" i se'ls hi va oferir una poesia a través d'un "Bersolari". Seguidament en Carlos Alberto va entregar una placa a l'Ajuntament d'Aduna, per l'agermanament, amb un moment de record de la Mercedes Ventura, mitjançant unes paraules, creant un moment molt emotiu per tots els que hi estavem a la plaça.



Al migdia es va fer un dinar popular amb festa i jocs entre la mainada i els grans, fent participar als mes joves de la festa d'agermanament amb Segundo Montes.

Va ser una festa d'agermanaments. Euskalerria amb El Salvador, Euskalerria amb Catalunya, El Salvador amb Catalunya, tots hi erem presents per un mateix motiu, fer de l'agermanament una unió dels pobles per un món millor.

1 comentari:

  1. We absolutely love your blog and find many of your post's to be just what I'm looking for.
    Does one offer guest writers to write content to suit your needs?

    I wouldn't mind creating a post or elaborating on many of the subjects you write about here. Again, awesome weblog!

    Also visit my webpage: cellulite treatment

    ResponElimina