dimecres, 13 de maig del 2009

Concert Paco Viciana i Laforet

HOMENATGE A MERCEDES I MªEUGENIA

El dissabte 9 de maig vam iniciar la Primavera Solidària. L'Auditori feia goig (vam ser unes 150 persones). En un racó hi havia un símbol: Senyera, artesania d'El Salvador i flors.
Agermanament del poble català (senyera) amb El Salvador (artesania en fusta), vetllat per l'essència espiritual dels que han mort lluitant, avui, Mª Mercedes Ventura i Mª Eugenia Fernández (flors vermelles i blanques).

L'acte es va iniciar amb la presentació general, per part de la Dolors Terradas, i les paraules de reconeixement cap a la tasca duta a terme per la Mercedes i la Mª Eugènia, per part d'en Josep Callís.

En Paco ens va emocionar tot desgranant el seu concert acompanyat d'amics i familiars. Laforet, radiants d'il·lusió, ens van activar tot el cos seguint el seu ritme. QUÉ BÉ QUE EN PACO VICIANA I LAFORET HAGIN FET AQUESTA IMPORTANT DONACIÓ!

En acabar l'acte vam anunciar la recaptació: 1025 € i tot seguit hi va haver més donacions. Vam ingressar al compte de Banyoles Solidària la quantitat de 1.143,90 €. US DIEM A TOTS: MOLTES GRÀCIES.

(Perdoneu la mala qualitat d'alguna foto. Prego que si algú en té més, i, sobretot, de més bones, ens les faci arribar.)


















2 comentaris:

  1. Moltes gràcies a tots: Pianos Frigolé, Paco Viciana i Laforet. Vau fer un concert preciós!

    ResponElimina
  2. I demà Festa del comerç just a la plaça Major!
    ens veiem

    ResponElimina