dilluns, 24 de desembre del 2012

NOTÍCIES D'ÀKAN

La Mariona ens han passat aquesta informació dels amics d'Àkan:
El Cor Àkan. Font: web www.elpuntavui.cat. 

Comunicat als mitjans
L’Associació gironina Àkan sortirà a TV3 el dia de Nadal
Àkan sortirà a TV3 dins la sèrie documental Actua, el proper 25 de desembre a les 20.25h.

L’Associació gironina Àkan, de suport i acollida a persones immigrades, sortirà a la sèrie documental Actua, el proper dia 25 de desembre a les 20.25h a TV3. El capítol dedicat a l’Associació i Cor Àkan va ser seleccionat per TV3 com a màxim exponent de televisió pública de qualitat, i va ser presentat a la Mostra de Televisió de Qualitat internacional Miniput 2012.
En el capítol es podrà veure el treball que fa l’Associació Àkan d’ajuda a la integració de persones immigrades de Girona i rodalies, mitjançant l’aprenentatge de la llengua catalana, lectures poètiques i treball musical amb el Cor, el funcionament dels assajos, i entrevistes a persones immigrades beneficiàries de les ajudes que proporciona l’entitat (habitatge i aliment, assessorament laboral i sanitari, tallers per dones, Cor, beques d’estudis, ...). Durant els mesos d’Abril fins a Juny passats, les càmeres de la jove productora Funky Monkey responsable del programa van fer seguiment de la vida de l’Associació.

Es podrà veure en directe el Cor Àkan el proper dia 28 de desembre a les 20h, a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona. El Cor està format per voluntaris i persones immigrades, i hi han passat representants de més de 60 nacionalitats diferents. L’espectacle és ple de peces de gran força, variades i profundes, principalment en català, d’abans i d’ara, juntament amb moviment i músics en escena.

ÀKAN a Actua de TV3
Dia: 25 de desembre 2012
Hora: 20.30h
Lloc: TV3

COR ÀKAN en concert
Dia: 28 de desembre 2012
Hora: 20h
Lloc: Casa de Cultura de Girona

Per a més informació:
Mariona Callís (directora del Cor Àkan), 606194409
Lluïsa Geronès (Presidenta de l’Associació Àkan), 650109133.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada