divendres, 14 d’abril del 2017

ABRIL 17. BANYOLES ACULL


La Plataforma de Suport a les persones Refugiades de Banyoles, publicava el següent:

UN MES D'ABRIL SOLIDARI SOTA EL LEMA «BANYOLES ACULL»

Per segona vegada, la «Plataforma de Suport a les persones Refugiades de Banyoles» organitza un cicle d'activitats durant el mes d'abril.

Els objectius que volem assolir són:

- arribar a la ciutadania per ajudar a prendre consciència de la nostra responsabilitat en el desastre humanitari que la Unió Europea està generant en tancar les fronteres a les persones que fugen de les guerres que es produeixen a la perifèria de la Mediterrània.

- informar sobre què vol dir cercar refugi i quines necessitats tenen les persones que el necessiten; i sobre les actuacions que diverses entitats porten a terme per pal·liar els efectes de la indiferència dels Estats europeus.

- recaptar ajuts solidaris per a dues entitats que treballen en accions concretes: els bombers sevillans de PROEMAID i «Amb les teves mans» de Figueres. En aquesta tasca serà de gran ajuda un sorteig de diversos àpats que fins a sis restaurants de la ciutat han donat.

Agraïm a molta gent que es mobilitzin per ajudar-nos a ajudar: Casal Popular Independentista, Centre Excursionista de Banyoles, Can Butinyà-Comerç Just, Amb les teves mans, Companyia Ortiga, Legki Yakaru. Restaurants: La Manduca, El born, Vora Estany, La Fonda, La Rumbera, Delluc Celler.




Irene Alajarín (Espanya) Y fueron felices y comieron perdices (2016)

Kiaracola (Italia) Bajo la alfombra (2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada